Strafferet

Advokaterne Passagen har mangeårig erfaring i rådgivning og bistand til både virksomheder og private i forbindelse med strafferet, straffesager og strafferetlige problemstillinger.

En af vores advokater er således af Justitsministeriet udnævnt til at være beneficerede advokater og fungerer som forsvarere i straffesager. I strafferet bistår vi bl.a. ved overtrædelse af:

Straffeloven
Særlovgivningen, f.eks. færdselsloven, miljølovgivningen, immaterialretslovgivningen.

 

Vælg den rigtige advokat

Hvis du er anklaget i en straffesag, kan det have alvorlige konsekvenser for din tilværelse, din økonomi og din fremtid. Er der tale om en virksomhed, kan der også være meget på spil for virksomhedens navn og omdømme – og for begge parter kan det have langsigtede følger, hvis det drejer sig om en større eller alvorlig lovovertrædelse inden for strafferet.

Derfor er det også vigtigt, at der vælges den rigtige advokat med de rette kompetencer og erfaring inden for det gældende område og lovgivning.

Hos Advokaterne Passagen behandler og bistår vi i alle typer sager. Vores kompetente advokater inden for strafferet har mangeårig erfaring og er specialiserede inden for straffeloven og særlovgivningen. Vi går til enhver sag med stort engagement og omhyggelighed og behandler alle henvendelser og sager med stor diskretion.

Hør mere om strafferet, kontakt:

Lars Kirstein Pedersen